Yay Burcu Hangi Güneş Gözlüğünü Tercih Etmeli?

15-12-2022 11:15
Yay Burcu Hangi Güneş Gözlüğünü Tercih Etmeli?
Koç, boğa, ikizler, aslan, terazi, akrep derken sıra geldi en maceracı burçlardan biri olan yay burçlarına. Burçlar daha doğrusu astroloji modadan ev dekorasyonuna hayatın birçok alanına etki etmiş durumda.
 
Estetik kaygıların yanı sıra burçlara uygun renkler, materyaller kullanılarak pozitif enerji ve hatta şans artırılıyor; ciddi kararlar alırken dahi gezegenlerin hareketine başvuruluyor. Hal böyle olunca astroloji moda trenlerine yön veren vazgeçilmez bir unsur haline geldi.
 
Yalnızca göze hoş gelen değil kişiliği yansıtan karakter sahibi tarzlar ön plana çıkmaya başladı. Bu noktada Klasizmin yerini yavaş yavaş daha marjinal görünümlere bırakmaya başladığını söyleyebiliriz. Marjinallik demişken yay burçlarından bahsetmenin tam sırası.
 
Cesur, maceraperest ve hayat dolu yay burçları tarz seçiminde de bu karakter özelliklerini yansıtır. Herkeste olana kendi dokunuşunu eklemek yerine en baştan farklı bir yol tercih eder ve cesaretleri ile her zaman trendlerin bir adım önündedir. Yay burcu için seçtiğimiz iddialı modellere geçmeden önce burcun karakteristik özelliklerine biraz daha yakından bakalım. Zodyak’ın 12 burcundan dokuzuncusu olan yay burcu özellikleri bakımından diğer burçlardan net çizgilerle ayrılır.
 
Yay Burcu Kadını Özellikleri
 
  • Elementi ateş olan yay burcu kadını, çekiciliği ile baş döndüren burçlar arasındadır.
  • Rutinlerden, önyargılardan kısaca tahmin edilebilir ve tekrar eden her şeyden nefret eder.
  • Bütün bunlardan daha çok nefret ettiği tek şey ise "yapamazsın” sözüdür.
  • Kuralları yıkmaktan hoşlanır ancak kendi kurallarını koymaktan çekinmez.
  • Açık sözlülüğü ve cömertliğiyle tanınır.
  • Esprili ve pozitiftir.
 
 

Yay Burcu Kadını İçin Güneş Gözlüğü Modelleri

 
Dört değişken burçtan biri olan yay burçları tarz konusunda da tek bir çizgiye sahip değildir. Bu onların stil sahibi olmadığı anlamına gelmez aksine eklektik ve kendine has bir tarzları olduğunu gösterir.
 
Tüm bu özellikleri dikkate aldığımızda yay burcu kadını için önereceğimiz ilk güneş gözlüğü Emporio Armani EA 2118 333387 50 Kadın Güneş Gözlüğü. Emporio Armani markası, klasik güneş gözlüğü modellerine inovatif bir yaklaşım getirme mottosuyla 1980 yılında Armani çatısı altında hayat buldu. En güncel modellerinden biri olan bu modelli de kuruluş amacını birebir yansıtan cesur çizgilere sahip. Dolayısıyla yay burçları için mükemmel bir tercih.
 
Cesur yay burcu kadınları için ikinci önerimiz Hermossa’dan. Hermossa 1529 C3 Kadın Güneş Gözlüğü, ‘cat eye’ çerçeve modeli, iddialı gövde rengiyle feminenliği ve sportifliği aynı anda sunan nadir modellerden.

 

Yay Burcu Erkeği İçin Güneş Gözlüğü Modelleri

 
Yay burcu erkeği de tıpkı kadını gibi cesareti ve maceraperestliğiyle bilinir. Özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:
 
  • Anı yaşamayı, flört etmeyi sever.
  • Yaşadıklarını hissettiren her deneyime karşı duyulamaz bir heyecan besler.
  • Ulaşılmazı zor olanı elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır.
 
Sen de kalıplara sığmayan bir yay burcu erkeğiysen senin için ilk önerimiz Ray-Ban’den. Ray-Ban RB 4380N 710/13 37 Unisex Güneş Gözlüğü, alışılagelmişin dışında gözlük çerçevesi ve cam rengiyle gülümsemesi en güzel aksesuar olan yay burcu erkekleri için ideal bir seçim.
 
İkinci önerimiz erkek güneş gözlüğü modelleri arasında en çok dikkat çekenlerden biri. Güneş gözlüğü erkek modasına yön veren David Beckham 1043/S EX4KU 45 Erkek Güneş Gözlüğü; sportif, dikkat çekici ve kesinlikle başlı başına bir gustoya sahip.
 

Yay Burcu Özelliklerini Yansıtan Gözlükler Yılmaz Optik’te

 
Kalıplara sığmayan yay burcu için sıra dışı yüzlerce model Yılmaz Optik’te! İster 5 farklı şubemizden, ister yalnızca tek bir tıkla Prada, Versace, Maybach, Gucci ve daha onlarca markanın en güncel modellerine ulaşabilirsin. Kampanyalardan ve en yeni modellerden haberdar olmak için bizi Instagram’dan takip etmeyi ve bildirimlerimizi açmayı unutma!
Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.