Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

13-01-2024 13:40
Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Tarihçesi

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamı için ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.



Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. 
 

Kadınlar için hediye fikirleri;



MiaCara;
Zarafetin, sofistike tarzın ve benzersiz güzelliğin yeni tanımı; her anı özel kılan ayrıntılara odaklanan bir dünyadır. 
MiaCara güneş gözlükleri tasarımı ve çizgileri ile adeta görsel şölen yaşatmaktadır.UV400 koruma camları ve gövdesi ile , bir güneş gözlüğünden daha fazlası..
Kadınlar için en çok tercih edilen gözlük renklerinden bir taneside siyah renktir. Özellikle
MiaCara MC 6025 C104P Kadın Güneş Gözlüğü  hediye listelenizin başına yazılabilir.



Miu Miu;
Tarzını konuşturmak isteyenlere..
Stil sahibi ve farklı tarza sahip olan kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında Miu Miu gelmektedir. Dikkat çeken renkleri ve tarzları insana özgüven hissi uyandırıyor. Tarzına düşkün bir sevgiliye alınacak MU 54YS 5AK06İ 80 Kadın Güneş Gözlüğü parçasını tercih edebilirsiniz.







Burberry
; İkonik parça sevenlere..
Gözlüklere bir ruh kazandıran Burberry, modern ve sade modelleri ile aklınızı başınızdan alacak. Dört mevsimde rahatlıkla kullanabileceğiniz Burberry gözlük modellerinde siyahın asilliği vazgeçilmezdir. BE 4344 40368G 51 Kadın Güneş gözlüğü sevgiliye hediye almak için yine tercih edilebilir. 


Erkekler için Hediye Fikirleri;


Ray-ban; Cesaret, özgünlük ve zamana meydan okuyan..
Eşsiz gözlük dizaynları yapan Ray-Ban gözlük, gözlerinizi güneş ışınlarından korumak için gözlüklerinde koruma tabakası kullanır. Hafif ve kullanışlı olan Ray-Ban gözlük modelleri baş kısmını sıkmaz ve gözlüğü rahat kullanmanızı sağlar. İşte bu parçalardan biri RB 3025 003/59 58 Erkek Güneş Gözlüğü hediye etmek için birebir.




David Beckham;
Marjinal tarzı ile her zaman farklı olabilirsin...

Tarzına tarz katan modellerden biri olan DB 1042/S 06JMT 51 Erkek Güneş Gözlüğü sevgiliye alınabilecek gözde parçalardan biridir. Koleksiyona ait imza simgelerden olan şeffaf sapları, hafif metalden üretilen gövdesi ve sizi zararlı tüm ışınlardan %100 koruyan camları ile güvenle kullanılabilir. 

Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.