Persol El Profesor Sergio Erkek Güneş Gözlüğü

13-10-2021 12:52
Persol El Profesor Sergio Erkek Güneş Gözlüğü

Her mevsimde göz sağlığınızı korumaya yardımcı olan erkek güneş gözlüklerini işte, sokakta ve araba kullanırken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Stilinizi parlatan önemli aksesuarlardan biri olan güneş gözlüklerini seçerken yüz tipinize ve giyim tarzınıza uygun şekilde seçmeye dikkat etmelisiniz. Şık görünmeye ve tarzına önem veren erkekler için güçlü bir aksesuar olan güneş gözlüklerinin çok sayıda modeli bulunur. Kaliteli ve karizmatik erkek güneş gözlüğü modelleri ile şıklığınızı ve havanızı her ortamda yansıtabilirsiniz. Çeşitli güneş gözlüğü modelleri arasında en çok dikkat çeken modellerden birisi olan pilot çerçeve şekline sahip Persol El Profesor Sergio erkek gözlüğü, son dönemde oldukça popüler olan güneş gözlüğü modelleri arasındadır.

 

Persol El Profesor Sergio Erkek Güneş Gözlüğünün Özellikleri Nelerdir?

Guiseppe Ratti’nin kurduğu Persol markasının kaliteli ve göz alıcı modellerinden biri olan El Profeso erkek güneş gözlüğü, İtalyan işçiliğinin en güzel örneklerinden biridir. Sporcular ve pilotlar için gözlük tasarlamaya başlayan Persol markası, sezonun trendlerine uygun güneş gözlüklerini üretmeye devam ediyor. Genellikle spor tarza yakın güneş gözlükleri tasarlayan Persol, günlük yaşamda stilinizi güçlendirecek erkek güneş gözlüğü modellerine sahiptir. Persol’un güneş gözlüğü modelleri arasında en gözde model olan El Profesor Sergio erkek güneş gözlüğü, La Casa De Papel dizisindeki profesör tarafından kullanıldıktan sonra daha da popüler hale gelmiştir. Klasik siyah ve kahverengi tonlarında renklere sahip El Profesor Sergio erkek güneş gözlüğü, göz sağlığının en iyi şekilde korunması için en değerli optik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Görüntüyü netleştiren ve kaliteli bir görüş açısı sağlayan El Profesor Sergio güneş gözlüğü modeli ile siz de tarzınızı güçlendirin. Kristal gözlük camı kullanılarak tasarlanan El Profesor Sergio modelinde de Persol’un ikonik hale gelen metal ok sembolü kullanılmıştır. Esnek bir gövde sistemine sahip olan model kafaya herhangi bir baskı uygulamaz. Her yüz tipi için kullanılabilecek bir gözlük modeli olan El Profesor Sergio, maksimum konfor sağlar.

El Profesor Sergio Erkek Güneş Gözlüğünün Avantajları Nelerdir?

 

Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen El Profesor Sergio modeli, hem zararlı güneş ışınlarından korunmanızı sağlar hem de karizmatik görünümü ile tarzınızı güçlendirir. Çerçevelerde pamuktan elde edilen asetat ve toz pigment kullanılan El Profesor Sergio güneş gözlüğü modeli, adeta bir sanat eseri gibi görünür. Persol’un tüm gözlük modellerinde kullandığı metal ok sembolü ise El Profesor Sergio modeline ayrı bir hava katmıştır. Yüksek seviye koruma sağlayan El Profesor Sergio erkek güneş gözlüğü modeli aynı zamanda estetik açıdan da son derece tatmin edicidir. Bir profesör gibi tüm detayları görmek ve her şeye hakim olmak için El Profesor Sergio güneş gözlüğü modelleri Yılmaz Optik güvencesi ile sizi bekliyor.

 

El Profesor Sergio Erkek Güneş Gözlüğü Yılmaz Optik’te

Kristal lens kullanılarak tasarlanan El Profesor Sergio güneş gözlüğü modeli, size en net görüntüyü sunar. Bir tasarım harikası olan El Profesor Sergio modeli, Persol’un İtalyan işçiliğini bir kez daha kanıtlar nitelikte. Hem yüksek kaliteye sahip hem de estetik açıdan son derece dikkat çekici bir tasarıma sahip El Profesor Sergio modeline Yılmaz Optik güvencesi ile sahip olun. Bir gözlükten çok daha fazlasını ifade eden Persol’un diğer gözlük modellerini de Yılmaz Optik’te bulabilirsiniz. Gün içerisinde maruz kaldığınız zararlı ışınlardan Persol’un UV ışınlarına karşı %100 koruma sağlayan güneş gözlüğü modelleri ile korunabilirsiniz. Göz sağlığınızı koruyacak ve stilinizi tamamlayacak güneş gözlüğü modellerini Yılmaz Optik’te bulabilirsiniz.


Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.