Modern Çizgileriyle Yeni Sezon Prada Güneş Gözlükleri

22-12-2022 16:53
Modern Çizgileriyle Yeni Sezon Prada Güneş Gözlükleri
Moda tarihinin en ikonik markalarından biri olan Prada, 1913’te modanın başkenti Milano’da kuruldu. Başta deri çantalar, seyahat aksesuarları satan bir mağaza olarak kurulan Prada, Mario Prada ve kardeşi Martino’nun vizyonu ile kısa sürede gelişti. 1919 yılında logosunda arması bulunan İtalyan Kraliyet Evi’nin resmi tedarikçisi unvanını aldı.
 
1970’lerde yönetime Miuccia Prada’nın gelmesi ve Patrizio Bertelli’nin tasarımlarının eklenmesiyle Prada moda dünyasındaki değişmez yerini kanıtlamış oldu. Moda literatürüne Prada yeşili kavramını katan ikili oldukça rekabetçi moda sektörünü domine etmeyi başararak belki de bugün dünyanın en büyük markalarından birinin temellerini sağlam bir şekilde attı.
 
Dior zarafetin, Channel lüksün, Armani kutsal ruhun temsilcisi olurken Prada cesaretin ve tutkunun markası olarak hafızalara kazındı. Her zaman rafine zevkleri ifade eden moda bugün hiç olmadığı kadar gösterişli, güçlü ve öteki olmaktan çekinmeyen bir duruşa sahip. Tam da bu nedenle tarihin en güçlü markalarından biri olan Prada güncelliğini koruyor, koleksiyonuyla genç nesilleri etkilemeye devam ediyor.
 
Prada güneş gözlüğü pazarına 2000’li yıllarda girdi ve bu güçlü duruşu en önemli aksesuarlardan biri olan güneş gözlüklerine de taşımış oldu. Her sene çıkardığı koleksiyonlar; dünyanın en popüler modelleri, sanatçıları, iş insanları ve artık sosyal medya ünlülerinin vazgeçilmezleri arasına giriyor ve onlar araçlığıyla dünyanın dört bir yanındaki insanları etkilemeyi sürdürüyor.

2023'e Damga Vuran Prada Gözlükler

 
Prada’nın 2023 yılı için çıkardığı güneş gözlüğü koleksiyonu her yıl olduğu gibi bu yıl da yine büyük ses getirdi. Klasik Prada çizgisini modernize eden tasarımlarda kare, damlacık, oval en çok da beşgen modeller dikkatleri çekti.
 

Feminen Tasarımlarıyla Prada Kadın Güneş Gözlükleri

 
Tutkulu kadınların markası Prada beyaz gözlük modeliyle feminenliğin simgesi haline gelmeyi başardı. Prada PR 15WS 09Q5S0 54 Kadın Güneş Gözlüğü şimdiden önümüzdeki yazın trendini belirlemiş oldu. 54 ekartman büyüklüğündeki beşgen tasarımı, siyah ve beyazın mükemmel uyumuyla bu senenin keskin tasarım çizgini yakalayan bu model, sektörün önde gelen isimlerine göre markanın en çok satan modellerinden biri olmaya aday görünüyor.
 
Prada kadın gözlük tasarımlarında iddiasını hiç çekinmeden ortaya koyan bir vizyona sahip. Prada PR 23YS 2AU05Q 51 Kadın Güneş Gözlüğü modeli de bunun bir kanıtı. Feminen leopar deseni, güçlü ve kalın gözlük çerçevesiyle kadının gücünü temsil ediyor ve görünür olmaktan çekinmiyor.
 
Tüm dünyada kadınlığın simgesi olan mor cam rengi de yine bu güce göz kırpıyor ve dişilik vurgusuyla güçlü olmak için erkeksiliğe ihtiyaç duyulmadığını bir kez daha herkese kanıtlamış oluyor.Prada PR 10YS 1AB5S0 55 Kadın Güneş Gözlüğü ise ayakları yere basan ve bu senenin vazgeçilmez rengi siyahın asaletine sahip dikkat çeken bir model.

 

Spor ve Geometrik Şekilleriyle Prada Erkek Güneş Gözlükleri

 
Prada erkek gözlük modelleri ise elegantlığın ve gustonun yalnızca kadınlara ait olmadığını kanıtlar nitelikte. İddialı erkek gözlüğü tasarımları kadınların egemen olduğu moda sektöründe güçlü tavırlarla erkeklere en önlerden yer veriyor.Prada PR 59WS GAQ731 60 Erkek Güneş Gözlüğü, Prada’nın en sportif modellerinden biri. Dolayısıyla bu Prada güneş gözlüğü erkek modeli, gustosunu günlük hayatına taşımak isteyen stil sahibi erkeklerin favori modellerinden.
 
Prada PR 19WS 1AB5S0 52 Erkek Güneş Gözlüğü ise Prada’nın klasikleşen dikdörtgen çerçevesine sahip, sade ve şık. Yine de tüm bunlara rağmen bir Prada klasiği olarak asla sıradan değil.
 

0rijinal Prada Güneş Gözlükleri Yılmaz Optik'te

 
Michael Kors, Tom Ford, Versace, Dior, Dolce & Gabana, Prada ve daha onlarca markanın orijinal güneş gözlükleri Yılmaz Optik güvencesiyle seninle! İster online mağazamız aracılığıyla istersen de şubelerimizden dünyanın en ünlü markalarının orijinal güneş gözlüklerine kolaylıkla sahip olabilirsin.
 
Kolay değişim imkanı, güvenli alışveriş, ömür boyu bakım ve ücretsiz kargo avantajlarıyla 2023’ün en moda güneş gözlüğü modellerine sahip olmak için Yılmaz Optik şubelerini ve resmi internet sayfasını ziyaret etmeyi unutma!
Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.