Gözlük Çerçeveleri Yeni Yılda Bir Başka Olacak

15-12-2021 13:25
Gözlük Çerçeveleri Yeni Yılda Bir Başka Olacak

Gözlük Çerçeveleri Yeni Yılda Bir Başka Olacak

 
Göz sağlığınızı korurken stilinizi de en tarz şekilde tamamlayan güneş gözlüklerinin en dikkat çeken parçalarından biri de gözlüğün çerçeveleridir. Farklı tarzlara ve zevklere hitap edebilecek şekilde tasarlanan gözlük çerçeveleri, gözlüklerin kendisi gibi her sezon yeni ve dikkat çeken trendlere göre dizayn edilir. Özgün ve ilham verici tasarımlara sahip gözlük çerçeveleri her yüz şekline göre değişiklik gösterir. Güneş gözlüğü tercihi yaparken en çok dikkat edilmesi gereken nokta çerçevelerdir. Yüzünüzün hattına en uygun gözlük modelini seçmek için öncelikle hangi yüz tipine sahip olduğunuzu bilmeniz gerekir. Örneğin kare yüz şekline sahipseniz belirgin elmacık kemikleri ve keskin bir çene hattına sahipsinizdir. Eğer geniş yanaklara ve alına ayrıca sivri bir çeneye sahipseniz yüz tipiniz kalp şeklindedir. Yüzünüzün şekline uygun ve sizi en iyi yansıtacak gözlük çerçevesini tercih ederek tarzınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Her yüz tipine ve her tarza uygun gözlük modelleri ve gözlük çerçevelerini bulabileceğiniz Yılmaz Optik, yeni yılda da gözlük konusunda hep yanınızda.
 
 

 

Yüz Şekline Göre Gözlük Çerçeveleri

Kare, oval, dikdörtgen, yuvarlak, oval ve cat eye gibi çeşitli gözlük çerçeveleri arasından kendinize ve yüz tipinize en uygun gözlük çerçevesini belirlemek her zaman kolay olmayabilir. Çünkü ilk bakışta yüz şeklinizin hangi tipte olduğunu her zaman anlayamayabilirsiniz. Bunun en önemli sebeplerinden biri kilo verme ya da kilo alma gibi durumlarda yüz şeklinizde değişiklikler olabilmesidir. Yüz tipinizi tanımlamak, stilinizi yansıtmak için aradığınız o şık gözlüğü bulmanız için gerekli olan en önemli aşamalardan birisidir. Yüz tipinizi belirledikten sonra hayalinizdeki gözlüğe bir adım yaklaşmış olursunuz. Eğer oval bir yüze sahipseniz şanslısınız çünkü pek çok gözlük çerçevesi yüzünüz için uygundur. Yine de oval yüz şekli için önerilen çerçeve modeli dikdörtgen çerçevedir. Kare bir yüz şekline sahipseniz oval ya da yuvarlak çerçeveli gözlük modellerini tercih ederek keskinliği yumuşatabilirsiniz. Yuvarlak yüz tipine ise dikdörtgen ve köşeli çerçeve tasarımına sahip gözlükler daha uygun olmaktadır. Uzun bir yüz hattınız varsa bu durumda tercihinizi kare veya yuvarlak çerçeveli gözlüklerden yana kullanmalısınız. Üçgen ve kalp şeklindeki yüz tiplerine sahip olanların biraz daha ayrıntılı bir çerçeve seçimi yapmasını tavsiye ederiz. Kalp yüz şekli için ince çerçeveli ve açık renkli gözlük modelleri öne çıkarken üçgen yüz için ise üst kısmı düz alt kısmı sivrileşen gözlük çerçeveleri tercih edilmelidir. Yüz şeklinizi belirledikten sonra size en uygun gözlüğü bulmak için Yılmaz Optik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yeni Yılın En Trend Gözlük Çerçeveleri

Küçük bir aksesuar olmasına rağmen stilinizi, zevklerinizi ve ruhunuzu en iyi yansıtan parçalardan biri olan güneş gözlüklerinde trendler her dönem değişir. Tarz sahibi olabilmek için dönemin son trendlerini takip etmek gerekir. 2022’ye girmek için gün saydığımız Aralığın bu son günlerinde 2022 trendlerini yansıtan güneş gözlükleri ile kendinize yılbaşı hediyesini yeni yıldan önce verebilirsiniz. 2022 güneş gözlüğü modasında canlı renkler, kristal taşlar ve vazgeçilmeyen klasikler öne çıkıyor. Güneş gözlüğünü en çok gösteren kısımlardan biri olan gözlük çerçeveleri de 2022 modasına uyumlu olacak şekilde tasarlanmış. Yeni yılın trend gözlük çerçevelerinde markaların isimlerini büyük ve gösterişli puntolarla yazılmış şekilde görebilirsiniz. Yeni yılda ilgi çekecek gözlük çerçevelerinden birisi ince ve zarif bir tasarıma sahip gözlük çerçeveleridir. Genellikle büyük ve geniş çerçeveli gözlük modellerini sevmeyen kişilere hitap edebilecek modeller 2022’de son derece popüler olacak gibi duruyor. Keskin ve belirgin kenarlara sahip dar çerçeveli cat eye gözlük modelleri de yeni yılda delici bakışlar atmak isteyenlerin ilk tercihi olabilir. Küçük ve yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri ve birden fazla renk ile dizayn edilen gözlük çerçeveleri de 2022 gözlük çerçeve trendleri arasında yer alıyor. Ayrıca naif metal çerçeveler, kahverengi tonlarının hakim olduğu çerçeveler ve üst tarafı plastik alt tarafı metal kullanılarak yapılan kare ya da yuvarlak çerçeve modelleri de ön planda olacak. 2022 yılında da tarz sahibi olmanız için modaya uygun güneş gözlüklerini ve gözlük çerçevelerinin koleksiyonunu Yılmaz Optik, sizler için hazırladı.
 

 

Yeni Yılın Göz Dolduran Şık Gözlük Çerçeveleri

Yılmaz Optik’te 2022 modasına uygun gözlük çerçeveleri ile tasarlanmış gözlük modellerini güvenle satın alabileceğiniz Yılmaz Optik web sitesindeki filtreleme özelliği sayesinde tarzınızla ve yüz tipinizle en uyumlu güneş gözlüğü modelini kolayca bulabilirsiniz. Oval, kare, yuvarlak, cat eye, dikdörtgen ve damla çerçeve gibi farklı yüz şekillerine uygun gözlük çerçeveleri ve 2022’nin trend gözlük çerçevelerine sahip güneş gözlüklerini Yılmaz Optik güvencesi ile uygun fiyatlara alabilirsiniz.
Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.