Akrep Burcu Hangi Güneş Gözlüğünü Tercih Etmeli?

24-11-2022 12:37
Akrep Burcu Hangi Güneş Gözlüğünü Tercih Etmeli?
Mücadeleci ve hırslı özellikleriyle tanınan akrep burçları kendilerine has dış görünümleriyle gizemli bir çekiciliğe sahiptir. Güçlü kişiliklerini yansıtan stilleri daha ilk anda karşısındakini sarar ve büyülü bir hava oluşturmasını sağlar.
 
Akrep burcu kadınlar, hayatın her alanında gösterdikleri cesareti dış görünümleri konusunda da sergilemekten çekinmezler. Seksapalitesi yüksek parçalar tercih eden akrep burcu kadını, herkesin üzerinde görmeye alışık olunan en trend parçalar yerine kendi zevklerini konuşturmayı başarır.
 
Çevrelerindeki insanlar onların dış görünümü değişik bulmakla birlikte kendilerini hayran olmaktan alamazlar. Akrep burcu erkekler de tıpkı akrep burcu kadınlar gibi dış görünümleriyle kim olduklarını en iyi şekilde ifade ederler.
 
Güçlü maskülen parçaları uyum içinde bir araya getirmek konusunda oldukça başarılı olan akrep burcu erkeği şık görünümüyle gittiği her yerde dikkatleri üzerine çekmeyi zarif bir şekilde başarır.
 

Akrep Burcu Kadını İçin Güneş Gözlüğü Modelleri

 
Cesareti, bitmeyen azmi ve çekici görünümüyle her zaman bir sıfır önde olan akrep burcu kadınları için Yılmaz Optik’in birbirinden iddialı güneş gözlüğü modellerini derledik. Sen de kendine has stilinle gittiğin yerde parmakla gösterilen çekici bir akrep burcuysan senin için derlediğimiz güneş gözlüğü modellerini birlikte inceleyelim.
 
Senin için seçtiğimiz ilk model Ray-Ban RB 2168 901/71 50 Unisex Güneş Gözlüğü. Rayban gözlük modelleri arasında en iddialı modellerden biri olan bu model maskülen parçaları feminen tarzlarıyla birleştirmeyi seven akrep burçlarına oldukça uygun. Kemik gövdeli, kare çerçeveli bu modelin dolabında farklı tarzlarda parça bulundurmayı seven Akrep burçları için joker bir aksesuar olduğunu söyleyebiliriz.
 
Minimal akrep burcu kadınlarını da elbette unutmadık. Rayban’ın bu zamansız modeli, kapsül dolap kullanan minimal kadınlar için de mükemmel bir seçim olacaktır.
 
İddialı akrep burcu kadınlarının beğenisini kazanmak oldukça zor, biliyoruz. Ancak bu modele aşık olacağından eminiz. Hermossa 1522 C1 Kadın Güneş Gözlüğü, tasarımında yer alan İtalya dokunuşlarıyla detaycı ve incelikli kişiler için en uygun seçim. 56 ekartman büyüklüğündeki geometrik çerçeve tasarımı en basit günlük kombinleri bile şıklaştırmayı başarıyor.
 
İtalyan demişken Giorgio Armani’den bahsetmezsek olmaz. Milano’nun sofistike havasını tek bir aksesuara sığdıran Giorgio Armani AR 8134 500111 52 Kadın Güneş Gözlüğü eklektik tarzıyla cesur akrep burcu kadınlarının vazgeçilmezi olmaya aday.
 
Bütün bunlar benim için yeterli gösterişe sahip değil diyorsan karşında bir diğer İtalyan harikası Prada PR 10YS 1AB5S0 55 Kadın Güneş Gözlüğü. Prada’nın bu güneş gözlüğü modeli tıpkı akrep burcu kadınları gibi güçlü, feminen ve kendine has bir çekiciliğe sahip.
 

Akrep Burcu Erkeği İçin Güneş Gözlüğü Modelleri

 
Güneş gözlüğü erkek akrep burçları için de vazgeçilmez aksesuarlardandır. Akrep burcu erkeği diğer seçimlerinde olduğu gibi gözlük seçimi konusunda da detaycıdır.
 
Herkeste olan klasik modeller yerine cesur ve iddialı modelleri tercih eder. Bu yüzden akrep burcu erkekler için birbirinden iddialı iki modeli inceledik.
 
Bunlardan ilki Dolce & Gabbana DG 4354 501/81 58 Erkek Güneş Gözlüğü, nostaljik tasarım detaylarının 2022 trendlerine uyumlandığı bu ikonik model yıllar geçse de çekiciliğini kaybetmeyecek güzellikte. Siyah-gri uyumu, kare çerçevesi ve minimal altın rengi detayları, zor beğenen akrep burcu erkekleri için adeta biçilmiş kaftan.
 
İkinci ve son önerimiz ise erkek modasına yöne veren David Beckham markasından. David Beckham 7080/S 8079O 56 Erkek Güneş Gözlüğü, maskülen tasarım çizgisine sahip olması nedeniyle şık centilmenlerin ilk tercihlerinden biri.
 
 

Akrep Burcu Özelliklerini Yansıtan Gözlükler Yılmaz Optik’te

 
Akrep burcunun alışılagelmişin dışında ve hayranlık uyandıran tarzına uygun yüzlerce model Yılmaz Optik’te! Hiç kimsede olmayan orijinal güneş gözlüğü modelleri için Yılmaz Optik şubelerine uğrayabilir veya Yılmaz Optik’in internet sitesi aracılığıyla yalnızca tek tıkla hayalindeki güneş gözlüğüne kavuşabilirsin. Kampanyalardan ve en yeni modellerden haberdar olmak için bizi Instagram’dan takip etmeyi unutma!
Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.