2024 Güneş Gözlüğü Trendleri!

17-02-2024 18:25
2024 Güneş Gözlüğü Trendleri!
2024 Güneş Gözlüğü Trendleri

Yeni bir yıl yeni trend demek. Sizler için bu blogta 2024 Gözlük trendlerini topladık. Güneş Gözlükleri artık yaz-kış demeden takılması gereken aksesuarlardan biridir. Güneşin zararlı ışınlarından korunmanın en güzel yanı Uv 400 korumalı cam,%100 orjinal ve kaliteli olmasıdır. Güneş Gözlüğü takılmadığı taktirde ileride kötü sonuçlar oluşturabilecek unsurlar meydana gelebilir. Bunlardan bir kaçı katarkt riski, göz çevresindeki kırışıklıklar, maküler dejenerasyon ve göz yanığı gibi durumlar ortaya çıkabilir. 

Peki 2024 Trendleri neler? Koleksiyonlar arası hangileri tercih ediliyor? 


Cat Eye (Kedi Gözü)

Sezonun en trendi Cat Eye!

Estetik görünümü ile sevilen parçalardan biri olan Cat Eye Güneş Gözlükleri çekik gövdesi ile sizi olduğunuzdan daha havalı ve tarz gösterecektir. Cat Eye Güneş Gözlüklerin tarihi sizce ne zamana dayanıyor? 1950'li yıllara dayanan ve dünya çapında fazla popülerleşmiş Hollywood Yıldızlarının tercih ettiği bir model olmuştur. Cat Eye Güneş Gözlükleri günümüze kadar popülerliğini korumaya devam ediyor. Cat Eye Güneş Gözlükleri artık her iki cinsiyetinde gözlük koleksiyonların vazgeçilmez bir parçası. Kendini kusursuz hissetmek isteyenler için Dolce & Gabbana DG 4439 501/87 55 Kadın Güneş Gözlüğü Cat Eye Güneş Gözlüklerine örnek bir modeldir. Dolce&Gabbana Güneş Gözlükleri tarzınızı ön plana çıkartırken bir yandan gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından korumaya hedeflenir. Dolce&Gabbana markası her daim moda dünyasının aykırı markası olmayı başarmıştır. Dolce&Gabbana Güneş Gözlükleri farklı model ve tasarımlardaki gözlükleri ile her stile ve her zevke hitap edecek genişlikte ürün seçeneğine sahiptir.Cat Eye Güneş Gözlükleri'de bu örneklerden sadece biridir. Peki Cat Eye Güneş Gözlüklerini sizce kimler tercih etmelidir? Cat Eye Güneş Gözlüklerini özellikle oval ya da kalp şeklindeki yüz tipine sahip olanlar bu modeli tercih etmelidirler.

Cat Eye Güneş Gözlüklerin farklı renk ve modellerini keşfetmek için Yılmaz Optik Mağazaları ve www.yilmazoptik.com.tr 'ye ulaşabilirsiniz. 




Luxe Sport(Lüks Spor)

Alışılmışlıkların dışında Luks Sport!

İkonik sevenlerin kategorisinde olan Lüks Spor Güneş Gözlükleri cesur modellerle ön plana çıkar.Lüks Spor Güneş Gözlüklerin modelleri sizi adeta bir star gibi parlatmaya hazırdır.Kombinlerinize şıklık katarken sportif yanından vazgeçmeyenlerin favorisi! Lüks Spor Güneş Gözlükleri 2024 trendleri arasında yerini almıştır.Versace Güneş Gözlükleri Lüks Spor Güneş Gözlüklerine örnek bir markadır.  Versace VE 2258 100287 45 Unisex Güneş Gözlüğü Girdiğiniz her ortamda gözler üstünüzde olacak! Sıradışı tasarımlara ön plana çıkan Versace Güneş Gözlükleri sürekli yenilik peşindedir. Kendine özgü Medusa logosu ile zamansız parçalar ortaya çıkartır. Lüks Spor Güneş Gözlükleri göz alıcı bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Peki Lüks Spor Güneş Gözlükleri hangi tip yüzüne uygundur? Lüks Spor çoğunlukla her yüz tipine uygundur. En çok tercih edilen yüz tipleri oval,kare,yuvarlak,dikdörtgen,kalp yüz tipleridir. 

Luks Sport Güneş Gözlüklerin çarpıcı ve cesur modellerin devamı için Yılmaz Optik Mağazaları ve
www.yilmazoptik.com.tr'ye ulaşabilirsiniz.





Modern Rimlesi (Modern Çerçevesiz)



Zamansız olmayı sevenlere Modern Çerçevesiz!

Modern Çerçevesiz Güneş Gözlükleri en tarz haliyle ortamlarda dikkat üstüne çeken modellerden biridir. Carrera 1052/S LOJ9K 65 Unisex Güneş Gözlüğü  Modern Çerçevesiz Güneş Gözlüklerine örnek olabilecek bir modeldir. Zamansız oluşuyla göz alıcı bir görünüme sahip olmayı sevenlerin parçasıdır. Özgür ve cesaretli olanların tercih ettiği Modern Çerçevesiz Güneş Gözlükleri 2024 Trendleri arasında yer alıyor. Carrera 1052/S LOJ9K 65 Unisex Güneş Gözlüğü her stil uzmanının sahip olması gereken bir modeldir. Modern Çerçevesiz Güneş Gözlükleri farklı renkleri ve çeşitleri ile yaz-kış kullanabileceğiniz şık bir modeldir. Kapalı ortamlarda en çok tercih edilen gözlük modellerden biri olan Modern Çerçevesiz gözlükler sizin her ortamda yanınızda! Peki Modern Çerçevesiz gözlükler hangi tip yüzlerine uygundur?
Modern Çerçevesiz Güneş Gözlükleri kare,dikdörtgen,kalp yüz tiplerin tercihi olabilir. 

Modern Çerçevesiz Güneş Gözlüklerin farklı renk ve çeşitlerini arıyorsanız Yılmaz Optik Mağazaları ve www.yilmazoptik.com.tr'ye ulaşabilirsiniz.


Estetik görünüm,zamansız ve ikonik olan 3 Trend Güneş Gözlüklerini 2024 Koleksiyonlarında baskın olarak göreceğiz. Sizde 2024 Trendlerini yakalamak için bizleri takip etmeyi unutmayın! Yimaz Optik Mağazaları ve www.yilmazoptik.com.tr'den bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Güneşli günler dileriz!













Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.