2023'ün En Trend Güneş Gözlüğü Modelleri

19-12-2022 17:33
2023'ün En Trend Güneş Gözlüğü Modelleri
2022 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde yeni yılda öne çıkması beklenen trendler yavaş yavaş görünür olmaya başladı. Ünlü markaların aylar önce sergilediği ve eleştirmenlerden tam not alan 2023 koleksiyonları vitrinlerde, moda dergilerinde, sosyal medyada yerini aldı.
 

Zamansız ve İddialı

Milano’nun gösterişli gölgesinde moda; soft renkler ve belli belirsiz geçişlerden canlı renklere, dikkat çeken kumaşlara evrilirken geçmişe göz kırpan nostaljik tasarımların güncel yorumları da sezonun öne çıkan parçaları arasına girdi.

2023'e Damga Vuracak Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

 
Pozitif, güçlü ve göz alıcı… Siyahların daha siyah, eteklerin daha mini, ışıltıların ise korkusuzca kullanıldığı yeni sezonda tasarım çizgisi çok daha feminen bir hale büründü. Aksesuarlarda bu güçlü çizgiye paralel olarak koleksiyonların yıldız parçaları olarak sergilendi. Örneklerle 2023’ün en trend güneş gözlüğü modellerini birlikte inceleyelim.

 
 

 

Cesur ve Güzel: Prada

 
Sofistike ve keskin tasarım çizgisiyle yıllara meydan okuyacak güzellikte Prada gözlük modelleri bu yıl da stil sahibi kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Moda dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Prada’nın bu modeli yalnızca önümüzdeki yılın değil tüm zamanların en gözde parçalarından biri olacak.
 
Prada PR 15WS 09Q5S0 54 Kadın Güneş Gözlüğü sınırları zorlamaktan çekinmeyen cesur çizgisiyle, Prada ruhunun hayat bulmuş hali ve adeta markanın manifestosu.


 

 

Zamansız Bir Tutku: Vogue

 
Sezonun en gözde parçalarından bir diğeri yine bir İtalyan harikasından. 1961 yılında Leonardo Del Vecchio tarafından İtalya'nın Milano şehrinde kurulduğu günden bugüne modaya kendi zarif çizgisiyle öncülük eden Vogue, Türkiye’de de en çok bilinen gözlük markalarından biri.
 
Vogue VO 4206S 352/11 53 Kadın Güneş Gözlüğü modeli ise markanın çizgisini ortaya seren klasik bir tasarıma sahip. Sezonun trend renklerinden siyahın hakim olduğu model, gözlük sapında yer alan ufak detaylar ile hareketlendirilmiş. Minimal bir çizgiye sahip Vogue gözlük modeli, gelecek yılın en çok tercih edilen modellerinden biri olacağa benziyor.
 

Erkek Güneş Gözlüğü Modellerinde 2023 Trendi

 
2022-2023 erkek modasında ise sofistike ve rahat parçalar öne çıkmış durumda. Milano ve Paris podyumlarında sergilenen tasarımlarda pandemi döneminin etkisi rahatlıkla gözlemlendi. Rahatlığa alışmayı göz önüne alan moda devleri bu rahatlığı aksesuarlarla sofistike bir hale getirmeyi başarmıştı. Güneş gözlüğü erkek modası da bu çizgiye paralel olarak biraz daha dikkat çeken tasarımların egemenliğine girdi.

 

 

Kendi Yolunu Çizenlerin Markası: Gucci

Yılda yalnızca iki koleksiyon sunma kararı alarak geleneksel moda anlayışından sıyrılan Gucci, tasarımlarda da kendi yolunu çizmeyi tercih etti ve yılın en dikkat çeken parçalarına imza atmayı başardı.Gucci 0462S 002 58 Erkek Güneş Gözlüğü, yeni sezonda erkek modasında öne çıkan tüm unsurları aynı anda sunan en iddialı modellerden biri olarak eleştirmenlerden tam not aldı ve eleştirmenlere göre yıllar geçtikçe değerlenecek Gucci gözlük modelleri arasına adını yazdırdı.

 
 

 

Yıllar Su Gibi Akıp Geçerken O Hep Bildiğimiz Gibi: Ray-Ban

Trendler gelip geçerken Ray-Ban hem modanın vazgeçilmezi hem de zamansız modelleriyle modanın dışında bir konuma sahip.Ray-Ban RB 3686 9144P1 57 Erkek Güneş Gözlüğü ise hepimizin aşina olduğu klasik rayban gözlük modellerinden biri. Ancak rayban güneş gözlüğü, detaylardaki metal kullanımı, net hatları ve siyah renginin kullanımıyla sezonun modasını yakalamış durumda.
 

2023'ün En Trend Gözlük Modelleri Yılmaz Optik'te

Yalnızca Gucci, Ray-Ban, Vogue ve Prada değil dünyanın önde gelen onlarca markası Yılmaz Optik güvencesiyle bir tık uzağında. İster şubelerimiz aracılığıyla ister internet sitemizden üzerinden dünya markası orijinal güneş gözlüklerine güvenli alışveriş ve ömür boyu bakım güvencesiyle kolaylıkla ulaşabilirsin.
Concept İnterekatif
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.